MinFamilieRet

KØBERRÅDGIVNING VED BOLIGKØB

Køberrådgivning

Hvis I står overfor at købe hus, andelsbolig, lejlighed eller sommerhus, vil vi gerne hjælpe jer igennem processen på en tryg og sikker måde. I får tilknyttet jeres egen personlig rådgiver – fra start til slut, og vi skræddersyer altid vores rådgivning til netop jeres situation.

Et boligkøb kan være udfordrende og tidskrævende, da der er mange forskellige dokumenter, man skal forholde sig til. Derfor er det altid vores anbefaling at få juridisk rådgivning, så I kan få hjælp til at træffe de rigtige beslutninger og bliver sat grundigt ind i jeres boligkøb.

Ønsker du 1 times gratis rådgivning?

Hvad dækker køberrådgivning ved boligkøb?

Vores juridiske køberrådgivning dækker en grundig juridisk gennemgang af købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, så I får et overblik over, hvad det er for en type ejendom, I køber, og om der er forhold ved ejendommen, som I skal være særligt opmærksomme på.

Jeres personlige rådgiver sørger for, at alle relevante elementer vedrørende boligkøber bliver gennemgået med jer.

Vi har tre særlige fokuspunkter:

Hvad dækker køberrådgivning ved boligkøb?

Forældrekøb er, når I køber en ejerbolig for at leje den ud til jeres barn. Når boligen efterfølgende skal sælges, kan den blive solgt skattefrit.

Når man skal leje boligen ud til sit barn, er det vigtigt, at man laver en skriftlig lejekontrakt, som lever op til lejeloven. Derfor skal markedet undersøges for, hvad andre betaler i husleje i samme område og dermed opkræve nogenlunde det samme fra ens barn.

Hvis I overvejer at købe en bolig til jeres barn, så er køberrådgivning en oplagt mulighed. På denne måde sikre I, at I overholder alle regler, og at I køber til den rigtige pris og de rigtige vilkår.

Fordele ved forældrekøb

I er altid velkommen til at kontakte os for en gratis og uforpligtende snak.

Hvad er betingelserne for at sidde i uskiftet bo?

Hvis man køber en bolig sammen med en ægtefælle eller en samlever, er det vigtigt at forholde sig til, hvad der skal ske, hvis den ene af jer afgår ved døden, eller I flytter fra hinanden.

Afhængig af jeres livssituation kan det være en fordel, at I udarbejder testemente, samejeoverenskomst eller andre dokumenter, inden I overtager drømmeboligen.

Det gælder særligt, hvis I ikke er gift og køber en bolig sammen, men også hvis I flytter sammen i den enes bolig, og der er stor forskel i jeres økonomiske forhold.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere